Stalen Wildernis

Frank en Nanne

Na een half jaar met onze backpack op onze rug rondgereisd te hebben, kwamen we erachter dat een minimalistische levensstijl bij ons past. Minder spullen betekent minder zorgen en meer vrijheid. Het leuke aan zeecontainers is dat zij waarschijnlijk al meer van de wereld hebben ‘gezien’ dan wij.  

Het zelf bouwen van ons huisje biedt ons weer een nieuw avontuur. We zijn geen bouwers, maar duiken graag in het diepe en gaandeweg leren we steeds meer over het bouwen met containers. 

We hebben voor gebruikte containers gekozen zodat de basis van ons huis bestaat uit tweedehands materiaal. De deuken en krassen in het metaal geven het huis extra charme. Aan de buitenkant willen we de containers met veel planten laten begroeien. Dit geeft een mooi contrast tussen de industriële look van de container en het natuurlijke groen van de planten. Daarnaast zijn containers modulair en kunnen ze gemakkelijk verplaatst worden. Mocht het huisje toch te klein worden kunnen we er zelfs een verdieping bovenop zetten.

Instagram @stalenwildernis_containerhuis