Agenda

De bewoners van Minitopia organiseren op 23 juli Houtje Toutje!
Neem je eigen glas mee en hang je eigen slingers op, want voor het leukste feesje van het jaar is natuurlijk niks geregeld. Dat is ook de bedoeling, want dit feesje is bestemd voor sfeermakers en feestbeesten: mensen die weten hoe je een feesje moet bouwen! Voor de bouwmaterialen en ingrediënten wordt gezorgd: houtjes, touwtjes, rommeltjes en een hoop muziekjes waar je zin van krijgt.
De eerste feestbeesten hebben zich al gemeld:
The Haircut Sessions (kapper), Warmte op Wielen (sauna), Radio Beachbum (plaatjes vanuit een vintage bus), Han (singer songwriter, genre: surf met reggae invloeden), Sarah Söteman (kleinkunst), Timo de Jong (crooning rock&roll singer songwriter), Holi Fools (high-end DIY folk), Silver Forest (Alternative folkrock Band) Kicks Vintage, (Kledingshop), Verkleedkeet (versier jezelf!)
Ook iets bij te dragen? Mail naar houtjetoutjefeesje@gmail.com
Voor meer informatie zie: https://fb.me/e/1XH7EKlNs
 
 
Rezone the game is tot 5 sep te zien in de expositie van het Architekturzentrum Wenen!
Rezone the game is een spel dat ingaat op de problemen rondom leegstand. De spelers dienen gezamenlijk de stad te redden. Op deze manier proberen we spelers bewust te maken van de gevolgen van leegstand en de manieren om hier gezamenlijk uit te komen.
De titel van de expositie in Wenen heet Serious Fun. Architecture & Gaming, en gaat over de vele architectonische verhalen die in digitale en fysieke games schuilen. De presentaties van internationale ontwerpers nodigt uit om spelenderwijs na te denken over de ontwikkeling van de stad en de rol die games, kunst en visie op architectuur hierin spelen. Ze zijn niet alleen leuk om te doen, maar houden ook kritische spiegels voor.
De expositie zal open zijn van 10.00-19.00u
 
 


Volg ons ook op Facebook en Instagram: