Rondleiding

Minitopia Poeldonkweg in ‘s-Hertogenbosch organiseert rondleidingen voor geïnteresseerde individuen, scholen, bedrijven of andere groepen. Of je nu een architect, ingenieur, student of scholier bent, of gewoon iemand met een algemene interesse: iedere laatste woensdag van de maand loopt er iemand rond op Minitopia die een verhaal kan vertellen op een manier die voor jou interessant is.

In verband met de aangescherpte coronamaatregelingen zijn de rondleidingen voorlopig opgeschort. Zodra we weer starten maken we dat hier bekend. Intussen kunnen vragen over rondleidingen gemaild worden naar info@minitopia.eu.

Kosten
De rondleiding kost € 7,80 per persoon (inclusief kopje koffie en transactiekosten). Het is mogelijk om aansluitend het boek Minitopia, ruimte voor je woonwens te kopen. 

Rondleidingen en het coronavirus
Onze rondleiders hebben maatregelen genomen waardoor ze kunnen voldoen aan de RIVM richtlijnen. De groepen zijn klein en we houden voldoende afstand van elkaar. Bij (neus)verkoudheid, hoesten of koorts verzoeken wij je om thuis te blijven.

Wanneer?
Iedere laatste woensdag van de maand
Tijd: 9.30 – 11.30 uur

Graag tijdig aanmelden i.v.m. inplannen!

Andere datum?
Wilt u buiten onze vaste dag om een rondleiding boeken? Dan kunt u een aanvraag mailen aan info@minitopia.eu.

Waar?
Op Minitopia Poeldonk in ‘s-Hertogenbosch (De Vaartgraaf, 5216 JH)

Start rondleiding: de Weegbrug op het terrein van Minitopia.

De Weegbrug is een initiatief van bewoners van Minitopia en is gevestigd in het weeghuisje van de voormalige milieustraat.