Rondleiding

Minitopia Poeldonkweg in ‘s-Hertogenbosch organiseert rondleidingen voor geïnteresseerde individuen, scholen, bedrijven of andere groepen. Of je nu een architect, ingenieur, student of scholier bent, of gewoon iemand met een algemene interesse: iedere laatste woensdag van de maand loopt er iemand rond op Minitopia die een verhaal kan vertellen op een manier die voor jou interessant is.

Kosten
De rondleiding kost €5 per persoon. Lunch is mogelijk op aanvraag. Ook is het mogelijk om het boek Minitopia, ruimte voor je woonwens van tevoren bij ons te bestellen. Dan zorgen we ervoor dat dit klaar ligt na de rondleiding.


Rondleidingen en het coronavirus
Onze rondleiders hebben maatregelen genomen waardoor ze kunnen voldoen aan de RIVM richtlijnen. Inschrijven is dus gewoon mogelijk!

Wanneer?
Iedere laatste woensdag van de maand
Tijd: 10:45 uur
Duur: 1 a 1,5 uur

Graag tijdig aanmelden i.v.m. inplannen!

Andere datum?
Wilt u buiten onze vaste dag om een rondleiding boeken? Dan rekenen wij een bedrag van €100 per uur.

Waar?
Op Minitopia Poeldonk in ‘s-Hertogenbosch (De Vaartgraaf, 5216 JH)

Start rondleiding: de Weegbrug op het terrein van Minitopia.

Als u iets eerder komt, kunt u in de Weegbrug een kopje koffie of thee bestellen. De Weegbrug is een initiatief van bewoners van Minitopia en is gevestigd in het weeghuisje van de voormalige milieustraat. Wilt u na afloop van de rondleiding ook komen lunchen? Geef dit dan ook even aan.

Koffie en thee €1,50
Blikje fris € 2,00
Waterijsje €1,50
Lunch verschilt per dag

AANMELDEN:

Uw naam (verplicht)

Uw emailadres (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Met hoeveel personen wilt u komen? (verplicht)

Voor welke maand wilt u zich aanmelden? (verplicht)

Wilt u na afloop van de rondleiding lunchen?

JaNee

Heeft u specifieke thema's waarover u wilt dat wij tijdens de rondleiding vertellen? Of heeft u andere opmerkingen alvorens de rondleiding?